FinanciŽle Planning: Uw kapstok


Uit de wetenschap en onze jarenlange ervaring weten wij dat een volledig overzicht over uw financiŽle situatie absolute noodzaak is om op verantwoorde wijze financiŽle beslissingen te kunnen nemen. In ons voorbeeld van de aankoop van uw droomwoning dus niet alleen kijken naar de bruto/netto maandlasten, maar naar het zo volledig mogelijke beeld van inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden, rekening houdend met de relevante belasting- en sociale zekerheidswetgeving en ... toekomstwensen (studie, kinderen, auto, vakantie, eerder stoppen met of part-time werken,...).

Dit complete beeld met alle omgevingsfactoren, uw inkomsten en uitgaven en uw dromen en wensen, noemen wij kortweg ook wel 'uw kapstok'. Om alle gestelde doelen aan uw kapstok te halen, dienen er financiŽle middelen aan uw kapstok te worden gehangen; denk bij financiŽle middelen aan alles van een spaar- of beleggingsrekening, tot aan risico-, inkomens- en schadeverzekeringen.

Zodoende krijgt u inzicht in de financiŽle (on)mogelijkheden van al uw wensen. Wij helpen u wensen mogelijk te maken door u te helpen keuzes te maken over wat u (voorlopig) wegstreept of bijvoegt.

Wat u overhoudt is een kapstok met eisen en haalbare wensen, aangevuld met zeer gerichte en weloverwogen financiŽle oplossingen. Kortom, u weet waar u naartoe stuurt en waarom en exact wat het u kost.

Volkomen Gemoedsrust