Aansprakelijkheid (WA) voor ParticulierenPremie (incl. assurantiebelasting, geen kosten)
€ 3,27 per maand / € 39,24 per jaar (verzekerd bedrag € 1.250.000)
€ 3,81 per maand / € 45,72 per jaar (verzekerd bedrag € 2.500.000)


Klik hier voor het aanvraagformulier,
vul het in en
stuur het op naar Spuybroek Advies, Antwoordnummer 758, 3130 AV Vlaardingen.


Een klein moment van onoplettendheid... U ziet iets over het hoofd of iemand leidt u af. Zo’n moment kan net voldoende zijn om iemand anders aanzienlijke schade te bezorgen. Bijvoorbeeld bij het vrijwilligerswerk dat u doet, of als u bij iemand op bezoek bent, of gewoon thuis. Ook kan een kapotte wasmachine(slang) veel schade veroorzaken bij uw onderburen, die achteraf te laag of helemaal niet verzekerd blijken te zijn.

Of uw kinderen veroorzaken schade bij het lopen van hun krantenwijk. En voor al die schade kunt u aansprakelijk worden gesteld. Voor de schade aan andermans spullen, voor lichamelijk letsel, maar ook voor het leed dat daaruit voortvloeit. En omdat de gevolgen soms van levenslange duur kunnen zijn, is het goed te kiezen voor een verzekering die extra hoge bedragen uitkeert.
Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren bent u standaard voor € 1,25 miljoen verzekerd. U kunt ook kiezen voor een verzekerd bedrag van € 2,5 miljoen. Bij schade betaalt u geen eigen risico.


Dekking

Verzekerd bedrag