Financieren / Lenen


Financieren


<< Aanvraag Zakelijke financiering >>

Financial Lease


Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiŽnte bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat deze een behoorlijke stempel kunnen drukken op uw werkkapitaal. Grote investeringen hoeven echter geen aanslag te vormen op de liquiditeitspositie van uw organisatie. U kunt bedrijfsmiddelen als een auto, computer of machine natuurlijk ook leasen! Spuybroek Advies gaat voor u op zoek naar een passende en voordelige Financial Lease. Met deze leaseconstructie behoudt u uw werkkapitaal Ťn kredietfaciliteiten voor andere noodzakelijke uitgaven. Dit betekent dat uw financiŽle mogelijkheden optimaal worden benut.

Overige zakelijke Financieringen


Ook voor uw overige financieringsbehoeften kunt u bij Spuybroek Advies terecht. Voorbeelden zijn er te over, van de financiering van uw bedrijfspand tot en met bedrijfsovername. Noem het maar op.

Lenen


<< Aanvraag particulier krediet >>

Voor welke kredietvorm u ook kiest, het blijft belangrijk dat u de aflossingstermijn van uw lening afstemt op de gebruiksduur van het aan te schaffen object. Als u bijvoorbeeld een auto wilt aanschaffen die u na drie jaar wilt vervangen, moet u de restschuld minimaal afstemmen op de te verwachten restwaarde. Doet u dat niet, dan loopt uw lening door terwijl de auto al weg is.

Doorlopend Krediet


Bij een doorlopend krediet heeft u altijd geld achter de hand; u kunt tot aan de afgesproken limiet steeds weer geld opnemen. Maandelijks betaald u rente over het uitstaand saldo en eventueel een afgesproken aflossingstermijn.

Persoonlijk Krediet


Bij een Persoonlijke lening neemt u eenmaal een bedrag op dat u met kredietvergoeding in een vast aantal termijnen terugbetaalt. U weet vantevoren exact waar u maandelijks aan toe bent

Particuliere Lease


Bij een particuliere Lease combineert u eigenlijk de twee bovenvermelde vormen: u leent -ter hoogte van de restwaarde- een bedrag waarop u niet aflost en alleen rente betaalt. Daarnaast leent u een bedrag waarop u in vaste vooraf bepaalde termijnen aflost en rente betaalt. Ook bij deze vorm weet u vooraf exact waar u aan toe bent en houdt u rekening met de afschrijving op het aangekochte (auto).

WOZ Krediet


Bij een WOZ-krediet leent u -net als bij een doorlopend krediet- heel flexibel: u kunt tot aan de afgesproken limiet steeds weer geld opnemen. Maandelijks betaald u rente over het uitstaand saldo en eventueel een afgesproken aflossingstermijn. Het voordeel zit \'m in de in rekening gebrachte rente: deze is lager! U geeft immers uw eigen woning in onderpand!