Zakelijk Sparen

voor VvE of Onderneming

Of u de kwartaalafdracht van de BTW, een investering of overtollige middelen bijeen spaart, Spuybroek Assurantien verzorgt voor u een prima rente bij vertrouwde partijen.

Zo bieden wij u een zakelijke spaarrekening met een aantrekkelijke variabele rente. Een vaste depositorente is ook mogelijk.

Zakelijk Sparen en stamrecht
Zakelijk Sparen is zeer geschikt voor het opbouwen van zakelijk kapitaal. En is inzetbaar voor vermogensopbouw bij vennootschappen die in eigen beheer een stamrechtvoorziening hebben. Daarbij biedt de mogelijkheid van deposito's een grote meerwaarde.

Klik op deze banner en vraag direct de rekening zelf aan. Snel en eenvoudig.

SNS/Reaal:

Ondernemersrekening


De Ondernemersrekening is een rekening waarvan de tegoeden dagelijks beschikbaar zijn en hiervoor geldt een jaarlijkse rente van 2,00%. Er zijn een onbeperkt aantal opnames mogelijk zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. U kunt deze spaarrekening ook omzetten in een Ondernemersdeposito met een vaste looptijd, zonder dat u een andere rekening hoeft te openen. Voor deze rekening is geen minimale inleg vereist en de maximale inleg bedraagt € 2.500.000. Onder ondernemers wordt overigens verstaan: éénmanszaak V.O.F., Maatschap, B.V., N.V., Gemeente, Woningbouwvereniging, vereniging van eigenaren, overige instellingen.

Voordelen:
Wilt u nadere informatie ontvangen? Laat het ons weten:
Naam
Telefoon
E-mail adres
Ik ben geintresseerd in: