Administratie, Belastingzaken en Incasso


Ook voor administratie, belastingzaken en incasso bent u bij ons aan het juiste adres. Tegen een scherp tarief staan wij de volgende personen/organisaties bij:
 • (startend) Ondernemer
 • VvE
 • Vereniging
 • Particulier, inkomen en vermogen

 • (startende) Ondernemer
  Voor de (startende) ondernemer is een goed idee, talent, inzet en doorzettingsvermogen noodzaak.
  Daarnaast dient zeer zeker ook de administratieve zijde goed geregeld te zijn: loon-, omzet-, inkomsten-, vennootschapsbelasting, aangiften en aanslagen, jaarrekening, deponering jaarcijfers, etc.

  VvE
  De Vereniging van Eigenaren is een zelfstandig rechtslichaam dat steeds professioneler dient te worden, met name sinds de wetswijzigingen van 1 mei 2005. Veel verenigingen zoeken derhalve steun bij een professioneel administratiekantoor voor met name hun administratie en incasso.

  Vereniging
  Bij veel verenigingen gaat relatief veel energie zitten in de financiele administratie, de ledenadministratie en de incasso van oa contributies. Wij bieden ontzorging door deze taken geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen. Bedoelde energie komt immers beter tot zijn recht in beleidstaken en activiteiten voor de leden.

  Particulier, Inkomstenbelasting
  De aangifte IB is -door het afschaffen van veel aftrekposten- in de loop der jaren overzichtelijker geworden. Toch zijn er nog genoeg lastige zaken: de Eigen Woning Schuld, de Eigen Woning Reserve, forfaitaire imputatie.
  Daarnaast zijn er nog steeds besparingsopties: groene beleggingen, middeling, etc.

  Particulier, Vermogen
  Ook op andere gebieden kan bijstand gewenst zijn: aangifte successie, schenking, etc.
  Wist u dat u nog steeds vrij van succesie-/schenk-belasting vermogen over kunt hevelen naar uw erfgenamen?

  Al met al genoeg aanknopingspunten voor een goed gesprek; neem contact met ons op.